søndag 27. desember 2009

Vi bygger Thøringhytte,en bredda versjon av modellen Hovdan. Thøringhyttene produseres på Lesja, og vi ville gjerne ha en lokal leverandør. Vi er veldig fornøyd med planløsninga på denne modellen. Der har vi oppstugu med hver sitt rom til guttane, loftstue og sovehems. I hovedetasjen er det stue,kjøkken,soverom,gjesterom,bad,vaskerom/gjestebad,gang og utvendig bod. Så har vi valgt å bygge utestue,der vi på sikt skal ha langbord med benker og åpen grue. Kjempekoselig å kunne sette seg ned her etter en lang skitur..

Vi kjøpte tomta påska 2009 og fikk skoget og gjort klart til graving i mai. I slutten av juli startet Ytterli med graving av tomt og veg. Murer var akkurat klar til montering av selve hytta startet i høstferien. Vi trodde først at vi kunne være i nyhytta i vinterferien 2010, men hadde faktisk overtakelse fredag 18. desember.

3 kommentarer:

  1. Hei ♥

    Så koselig å lese kommentaren din da ♥ takker så mye for fine ord fra dej ♥

    Jeg leser du følger mej , mej kan ikke finne dej på min følgerliste :))) Men en kan jo følge en blogg uten å være følger oxså da :))

    Ser det er lenge siden du blogget :)

    Ønsker dej en herlig søndag videre vennen ♥

    Klem Hege ♥

    SvarSlett
  2. Hei ♥

    Takk for fine ord ♥ Joda jeg kjøpte 2 slike "kule" lykter for jeg falt for dem med en gang!!! Kjøpte dem hos Jacobine på MOA :)))

    Blir aldri lei av dem , har vel hatt dem i 6 år nå...

    Ha en fin dag ♥

    Klem ♥

    SvarSlett